Alle collectiesAlgemeen
Waarom zou ik voor Coinmerce kiezen?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Coinmerce is een Europees handelsplatform voor euro's ⇄ cryptocurrency, dat zich volledig richt op gebruiksvriendelijkheid en eenvoud om gebruikers een veilige, educatieve, eenvoudige en plezierige ervaring te bieden. Coinmerce handelt in overeenstemming met de relevante wet- en regelgeving, waardoor gebruikers gemoedsrust hebben over de legaliteit en veiligheid van hun transacties. Veiligheid staat bij Coinmerce voorop. Het platform hanteert geavanceerde beveiligingsmaatregelen, waaronder tweefactorauthenticatie (2FA), apparaatverificaties en cold storage voor het grootste deel van de tegoeden.

Coinmerce biedt ook functies zoals Earn en Staking om passief inkomsten te ontvangen over opgeslagen cryptocurrency's.

Kortom, een alles-in-één platform waar iedereen eenvoudig en veilig meer dan 350 cryptocurrency's kan kopen, verkopen en bewaren.

Ons motto is 'cryptocurrency voor iedereen', wat we bereiken met onze snelle en betrouwbare service.